mitt första inlägg!

Hej och välkommen till min blogg! det här känns så spännande :) Jag har länge velat starta upp en egen blogg men inte riktigt hittat rätt ämne och ingång för det. Men nu känns det bara SÅ rätt att sätta igång. Jag har funderat på varför det tagit mig så lång tid att hitta intresse för kost och hälsa. Jag har nog tänkt på samma sätt som många andra också gör. Alltså inte tänkt alls! jag äter vad jag vill när jag vill och slänger in lite träning när jag får lust att ”börja ett nytt liv” jag har provat powerwalka, jogga, simma, intervallträna och mycket mer men aldrig riktigt fastnat för någonting. För att inte tala om alla ursäkter jag har haft. jag hinner inte, jag måste plugga, jobba, titta på mitt favvoritprogram på tv, jag orkar inte. Jag hinner helt enkelt inte. Men för ca 6 månader sedan så började jag bygga upp ett intresse för kost och träning. Jag började motvilligt lyssna på min sambo som redan var inne i träningskarusellen. Jag var tydlig med att bara för att du kontrollerar vad du äter så tänker jag ändå fortsätta äta precis som jag vill. Envis som en åsna var jag alltså! 😉 sakta men säkert började mina ögon öppnas och jag tänkte att kan han så kan väl jag också! Jag kämpar fortfarande nästan dagligen med mitt sug efter onyttigheter men jag har förstått att man kan faktiskt äta gott och leva gott men äta nyttigt! min kostresa har bara börjat och jag tänkte att ni som vill gärna får följa med mig. Hoppas att jag kan inspirera! :)

puss

cropped-29497933_10157286022143266_1047761944783618048_n.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>